Invitație: Vrei să fii Junior Ranger?

tabara

Ai între 11 și 15 ani?

APS Aqua Crisius lansează concursul de creație ”ȘI EU SUNT JUNIOR RANGER”!

Cine poate participa

Orice tânăr/tânără cu vârsta cuprinsă între 11 și 15 ani pasionat/ă de natură, biologie, ecologie, orientare, drumeții, care dorește să petreacă 5 zile în munți, în mijlocul naturii, împreună cu alți tineri de vârsta sa, 3 rangeri Aqua Crisius și 2 animatoare de tabără.

 

Criteriul de selecție

Dacă te consideri creativ și inspirația nu este ceva de care ești străin, completează formularul acesta: http://goo.gl/forms/Aet84UeBrS și trimite-ne creația ta, fie că e vorba de fotografie, pictură, compunere, desen, poezie sau orice altceva consideri tu a fi reprezentativ având tema ”Și eu sunt Junior Ranger” pe e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. menționând numele tău. Primim aplicații până la 1 iulie 2015. Cei 3 câștigători vor fi anunțați până în 5 iulie 2015.

* Aqua Crisius își rezervă dreptul de a solicita documente și clarificări ulterioare referitoare la selecția participanților.

 

Albume foto din tabere Junior Ranger organizate de asociația noastră pot fi accesate aici și aici:

Tabăra Junior Ranger va fi organizată în intervalul 26 iulie-15 august la Centrul de Vizitare canton Murgașu, de pe Valea Iadului și include costurile de transport (pentru participanții din județul Bihor), masa și cazarea (la cort). Participanții vor trebui să își asigure minimum de echipament obligatoriu constituit din: sac de dormit, saltea izopren, farfurie de plastic/metal, lingură. Echipamentul recomandat suplimentar este: încălțăminte de mers pe munte, pelerină (sau geacă) de ploaie și lanternă. Tinerii vor fi selectați atât în urma concursului de creație cât și în urma unor workshopuri organizate în localități riverane siturilor Natura2000 aflate în custodia asociației. În total 20 de Junior Rangeri vor participa în tabără.

Tabăra Junior Ranger este realizată în cadrul proiectului ”Cu Junior Rangerii implicăm comunitățile în păstrarea și promovarea valorilor naturale” finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Date de contact:

Andrei Togor

Telefon: 0744 514 754

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.