Tură ciclistică Salonta – Békéscsaba, spre Festivalul BioRitmus

Sâmbătă, 14 septembrie, Consiliul Local Salonta şi Asociaţia Parcul Natural Văile Crişurilor din Ungaria organizează o excursie cu bicicleta pe ruta Salonta - Békéscsaba.
Tot în această sâmbătă, se termină şi proiectul intitulat HUROBike30, proiect prin care s-au
finalizat 27 kilometri de drum de biciclete între cele două oraşe. Excursia are ca scop popularizarea sportului cu bicicleta, în afară de aceasta cei care ajung la
Békéscsaba pot participa şi la cea de-a şaptea ediţie a Festivalului BioRitmus, care se ţine în acest weekend în oraşul maghiar. Excursia va începe sâmbătă de la
ora 11 (ora 10 a Ungariei) din faţa Primăriei din Salonta.

Valea Crişurilor – mai mult decât o revistă de divertisment

Numărul 1 al publicaţiei
Foarte puţine sunt zonele din inima Bazinului Carpatic care au o atât de diversificate şi fără de pereche bogăţii natural şi o moştenire culturală deosebită, ca însăşi Valea Crişurilor. Valorile naturale, culturale şi peisajul deosebit al regiunii sunt prezentate, în cadrul unui parteneriat dintre Asocierea de Dezvoltare Teritorială a Administraţiilor Locale din regiunea Centrală a Békés, Asociaţia Natúrpark Valea Crişurilor, respectiv organizaţia parteneră din România – Asociaţia Aqua Crisius, prin intermediul publicaţiei Valea Crişurilor, editată sub formă de periodică cu şase numere.

Citeşte mai departe...

Valea Crişurilor – revistă gratuită de turism şi divertisment

Bekes Centru

Multiplele posibilităţi

Două ţări, un scop,

succes comun

 

 

 

 

 

Fondul European de Dezvoltare Regională


În anul 2011 Asocierea de Dezvoltare Teritorială a Administraţiilor Locale din regiunea Centrală a Békés a câştigat un nou proiect în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalier Ungaria-România care, în concordonaţă cu obiectivele strategice ale regiunii, şi-a propus ca scop promovarea Văii Crişurilor.

Citeşte mai departe...

Concurs foto Vaile Crisurilor


Redacţia revistei Văile Crişurilor anunţă organizarea concursului foto
Aşteptăm lucrările acelor autori care cutreieră cu ochii deschişi şi cu aparatele foto, de la zonele de izvoare şi până la vărsarea Crişurilor.
Fotografiile trimise pentru concursul foto trebuie să se încadreze în categoria temei publicate în paginile revistei la fiecare apariţie, să prezinte valorile naturale, istorico-culturale, tradiţiile, dar şi acele valori şi atracţii pe care autorul fotografiilor le consideră demne de a fi prezentate privind zona Văilor Crişurilor.
Fotografiile se trimit la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Detalii se găsesc aici sau in ultimele pagini ale fiecărui număr din revistă

Primul numar al revistei in format pdf


Subcategorii