Welcome

Bun venit pe pagina de web a Asociaţiei Pescarilor Sportivi Aqua Crisius!

2018 OPEN IAD EDIȚIA A V-A

La cea de-a V-a ediție a Open Iad care a avut loc în zilele de 9 și 10 iunie, eveniment din calendarul competițional desfășurat pe una dintre cele mai sălbatice văi ale Munților Apuseni, presărată cu sumedenie de cascade naturale și cu poieni pline de lumină,s-au înscris 20 de muscari la concursul organizat de Asociația Pescarilor Sportivi Aqua Crisius, standurile pe care s-au ținut cele 6 manșe acoperind o distanță de 7 km, în amonte de cascada Iadolina.

 

Cea de-a V-a ediție a fost una aniversară,dat fiind faptul că acum 30 de ani a avut loc primul concurs de pescuit la muscă artificială pe Valea Iadului.

S-au prins 896 de pești,îmbucurător fiind faptul că de la an la an se constată o creștere a numărului de capturi,în schimb talia capturilor este într-un trend descendent, anul acesta premiul pentru Cea mai mare captură câștigându-se cu un păstrăvior de 26,1 cm. 

valeaiad2018_006

Titlul pentru Cea mai mare captură i-a revenit lui Buciu Darius din Cluj.

Pe locul I s-a clasat Bogdan Hirișcău care a câștigat detașat, a avut 3 manșe cu 1, în total a prins 112 pești, este un pescar foarte tehnic ,revenind în competiții,dar pe Valea Iadului chiar îi face plăcere să vină . Locul II a fost câștigat de Raul Tătar Locul al III-lea i-a revenit lui Câmpian Sergiu